El divendres 8 de febrer l’escriptora i periodista santfeliuenca presentarà el seu llibre Quina tocada de nassos! a la biblioteca. L’acte tindrà lloc a la Sala Joana Raspall i comptarà amb la presència de la periodista Sònia Perelló, que acompanyarà l’autora en la presentació.

El llibre, guardonat amb el Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya 2018, és un relat de caire realista on els protagonistes, Mila i Liam, es troben en ple camí cap a l’adolescència, i busquen trobar sentit a tot el que viuen. Una novel·la divertida, amb fantasia, aventures i romanticisme, on els lectors joves es poden reconèixer.

L’autora, que viu a Sant Feliu de Llobregat, és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, i treballa en l’àmbit de la comunicació des de fa vint anys. Aquesta és la seva primera novel·la i els seus relats curts i contes també han rebut diversos premis, entre els quals destaquen els guardons Elsa Garcia (Papiol, 2018), Núvol (2017), Joles Sennell (La Seu d’Urgell, 2017) i el Joan Petit (Blanes, 2017). També ha publicat alguns dels seus contes a la revista Cavall Fort.

Divendres 8 de febrer a les 18.30 h. Sala Joana Raspall (Planta 0)