A la biblioteca comencem l’any posant fil a l’agulla a la nostra llista de bons propòsits. El primer: fer una marató… de sèries.

A la secció de cinema, trobaràs moltes sèries per fer una autèntica marató: sèries curtes amb una sola temporada o sèries quilomètriques de moltes temporades, actuals o clàssiques… Trobaràs tots els capítols, sense interrupcions, doblats i en versió original, per gaudir d’una autèntica marató a casa teva.

A més a més, aquest mes de gener han arribat novetats per a tots els gustos: Historias para no dormir (la mítica sèrie de terror i intriga de Narciso Ibáñez-Serrador), Electric Dreams i Expanse (ciència-ficció), Mira lo que has hecho, Vergüenza i la segona temporada de Rick y Morty (comèdies), The Crown (drama històric) i Animal Kingdom (drama neo-noir). El comandament de la tele treu fum!