El pròxim divendres 18 de gener la biblioteca acollirà la tertúlia “Viatge al·lucinant. Ciència-ficció, tècnica i humanitat”, dintre de l’activitat Història amb crispetes.

La humanitat fa dècades que s’enlairà i deixà enrere el passat per albirar un futur fantàstic, gràcies a les bondats de la ciència i la tecnologia. A la biblioteca ens espera una tripulació de pel·lícula: les germanes Wachowski, Ridley Scott, Stanley Kubrick, Spieldberg, Fritz Lang i Tim Burton, entre d’altres, ens teletransportaran més enllà de les portes de Tannhäuser. Marxarem projectats a la descoberta de planetes prohibits i dimensions desconegudes, amb astronautes, robots i criatures alienígenes solitàries i enigmàtiques. La ciència-ficció serà la nostra nau misteriosa, i amb ella gaudirem de la vostra companyia per compartir una inquietant odissea vers les profunditats més íntimes del nostre món contemporani.

Activitat a càrrec de Xesco Montañez i Eduard Ortuño.

Entrada lliure.

Divendres 18 de gener, a les 18.30 h. Sala Joana Raspall (planta 0)