De les darreres novetats que han arribat a l’Àrea infantil de la biblioteca, aquest mes destaquem els següents títols:

Tot negre
d’Annette Tamarkin

Aquest llibre està dissenyat per acompanyar als més menuts a jugar amb els contrastos de colors i formes. Junts podreu descobrir què hi ha darrera cada pestanya i imaginar quina petita història comença…

 

Leia. Tan iguals i tan diferents!
de Míriam Hatibi

Amb il·lustracions de Màriam Ben-Arab

Escenes de la vida quotidiana que parlen de la diversitat de cultures i costums. Un bon motiu per pensar sobre la convivència i la riquesa de compartir, a través de les vivències pròpies de l’autora i la il·lustradora.

 

Nou títol perquè els més joves gaudiu dels relats dels grans clàssics. Lectura adaptada i amb il·lustracions per amenitzar una gran aventura.

Bona lectura i bon viatge!

 

Romancero gitano
de Federico García Lorca

Il·lustracions de Pilarín Bayés

Una de les creacions líriques més significatives del segle XX interpretades genialment per la il·lustradora Pilarín Bayés. Us convidem a obrir aquest llibre de poemes de gran format i deixar-vos seduir per les seves sensacions.

 

Árboles
de Pior Socha

Amb il·lustracions de Wojciech Grajkowski

Quantes espècies d’arbres hi ha? Com podem saber quants anys té? Per què són tan importants? Trobaràs moltes respostes i anècdotes sobre els arbres en aquest llibre de coneixements. Un títol per aprendre d’una manera diferent, divertida i original.

 

 

d’Antje i Susann Rittermann

Atreviu-vos a fer el salt en els treballs manuals! La fusta és una alternativa diferent, que promou el joc i la creativitat i amb la que us podreu iniciar amb les eines i tècniques de l’ofici de fuster.