El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Actualment un 10% de la població mundial viu amb algun tipus de discapacitat.

Amb motiu d’aquesta celebració, el 29 de novembre la biblioteca, en col·laboració amb l’Ajuntament, va organitzar una visita guiada a particulars i entitats de Sant Feliu de Llobregat que donen suport a persones amb dificultats visuals i auditives.

Aquests dies, al vestíbul de la biblioteca trobaràs una exposició de llibres sobre discapacitat, així com novel·les, còmics, contes infantils i pel·lícules que, d’una manera o altra, tracten aquesta temàtica o tenen personatges amb algun tipus de discapacitat.

Hem elaborat també una guia sobre cinema i discapacitat que pots consultar clicant sobre l’enllaç.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.