El pròxim divendres sessió d’Història amb crispetes sobre la I Guerra mundial, amb el títol “Armistici 1918: 100 anys de la Gran Guerra”.

Enguany commemorem el final de la Gran Guerra, un segle després de l’armistici que va suposar un punt i seguit de destrucció i violència militar industrialitzada com mai s’havia vist al món. Compartirem memòria de la mà del cinema, gràcies a la mirada creativa de Chaplin, Milestone, Kubrick i Lean, entre d’altres. Ho farem tant per recordar, com per comprendre i dialogar, gràcies al cinema, que ens transportarà al ben mig de la terra de ningú, allà on van caure destrossats milions d’homes joves, a mig camí de Berlín i París, a les portes de Mordor.

Activitat conduïda per Eduard Ortuño i Xesco Montañez (historiadors i cinèfils).

Divendres 23 de novembre, a les 18.30 h. Sala Joana Raspall (Planta 0).