El còmic ha canviat molt en els últims anys. Una part del novè art ha crescut en forma, contingut i denominació, i ha passat de “tebeo” a “novel·la gràfica”. Un subgènere dins de l’art seqüencial per adults és l’autobiografia. Des de Maus (Art Spiegelman, 1991) a Persépolis (Marjan Satrapi, 2000) o ¿Eres mi madre? (Alison Bedchell 2012), al més famós en castellà i català: María y yo de Miguel Gallardo.

Imatge amb les portades de quatre còmics autobiogràfics: Maus, Persépolis, ¿Eres mi madre? i María y yo

Molts autors exposen els seus records, les seves vides, en forma de memòries que quedaran per sempre il·lustrades, però… utilitzen els autors aquest gènere com a catarsi o com a pura exhibició?

El taller, impartit per la dibuixant i escriptora Sandra Uve, ens aproparà a aquest tipus de còmic com a eina expressiva per escriure les nostres vivències i experiències. Està adreçat al públic jove i adult, aficionat al còmic i amb inquietuds literàries.

Es realitzarà en dues sessions: 23 i 30 d’octubre a les 17.30 h

Inscripcions a la biblioteca o trucant al telèfon 93 685 01 86