A partir d’ara, des de l’eBiblio també pots fer préstec de pel·lícules per veure-les en línia gratuïtament. La plataforma de préstec de llibres digitals ha incorporat un catàleg de més de dos mil títols, que inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals, distribuïts per Filmin.

Per fer ús d’aquest servei, has d’entrar a la pàgina eBiblio, validar-te amb el carnet de biblioteca, clicar a l’apartat Pel·lícules i triar el títol que vols veure. Aquest enllaç t’explica com fer-ho, pas a pas.

El préstec de pel·lícules amb eBiblio permet la visualització en streaming de fins a vuit documents cada mes, un límit que s’anirà incrementant progressivament amb les incorporacions de nous títols i llicències. El visionament es pot fer des d’ordinadors i dispositius mòbils mitjançant accés per web o aplicació (Android i iOS).

Infografia amb informació sobre el servei de préstec de pel·lícules amb eBiblio