Del 12 al 20 de setembre la biblioteca acull l’exposició: “Super Women Super Inventors” de la il·lustradora i escriptora Sandra Uve.

La mostra retrata 25 dones inventores, il·lustrades amb aquarel·la i tinta xinesa. Cada quadre va acompanyat d’un text amb la seva història i una reproducció de la patent original. Podem trobar-hi dones com Hedy Lamarr (inventora del primer sistema de comunicacions inalàmbric), Angela Ruiz Robles (precursora del llibre electrònic) o Gertrude Elion (qui va desenvolupar el primer tractament contra la leucèmia).

El recorregut de l’exposició permet donar a conèixer la seva tasca i el canvi significatiu que va suposar cadascun d’aquests invents en la nostra història.

El dijous 20 de setembre la mateixa il·lustradora realitzarà una activitat a la biblioteca, un taller infantil per descobrir què és un invent i, sobretot, a les dones inventores més destacades de la història. També ens presentarà el seu llibre Supermujeres, superinventoras. Ideas brillantes que transformaron nuestra vida.