Durant el mes d’agost pots visitar l’exposició Sant Feliu de Llobregat desaparegut a la biblioteca. Es tracta d’una mostra de fotografies antigues de la ciutat realitzada per de M. Luz Retuerta i Josep M. Gelabert (directora i tècnic de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat).

A l’exposició es poden veure imatges històriques de la ciutat, de gran format, fetes entre finals del segle XIX i finals dels anys seixanta del segle passat. El recorregut de la mostra ens convida a contemplar imatges del centre de la vila, els barris i l’entorn natural (el riu, el pla, camps de conreu, muntanyes, boscos, etc.). Aquestes imatges s’inclouen en el llibre Sant Feliu de Llobregat desaparegut, publicat per l’editorial Efadós, que també pots trobar a la biblioteca.

Una proposta molt recomanable per qui vulgui conèixer millor el passat recent de la nostra ciutat. La mostra estarà instal·lada a la sala Joana Raspall de la biblioteca fins al 30 d’agost.

Collage d'imatges de l'exposició Sant Feliu de Llobregat desaparegut