LiceuBib és un cicle de xerrades que vol acostar l’òpera al gran públic. El dijous 14 de juny a les 19 h, el crític Pol Avinyó visitarà la nostra biblioteca per parlar de Manon Lescaut de Giacomo Puccini, actualment en cartell al Liceu.

Inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost, Puccini va obtenir amb Manon Lescaut el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària “Sola, perduta, abbandonata” del quart acte.

La xerrada es complementa amb una sortida al Gran Teatre del Liceu per veure una representació d’aquesta òpera, el dimecres 20 de juny a les 20 h. Si estàs interessat en anar-hi, pots inscriure’t a la biblioteca. La data límit per fer les inscripcions i el pagament de la sortida és el 14 de juny.