El diumenge 3 de juny arriba una nova edició de “La Biblioteca a l’Auditori”, un espectacle de música i literatura que la biblioteca organitza des de fa 12 anys amb un gran èxit de públic. L’espectacle vol ser una mostra de les activitats que es fan a la biblioteca i també una celebració de la cultura.

La direcció artística i la coordinació van a càrrec de Joan Suñé i Anabel López, respectivament, i el festival compta amb més de 40 BiblioVoluntaris implicats en la seva organització i realització. Es tracta de persones de totes les edats i condicions que, uns quants mesos abans, treballen de manera voluntària per posar en relleu el valor de la literatura i de la cultura, en general.

En aquesta edició hi haurà textos dedicats a alguns escriptors dels quals enguany se celebren aniversaris i commemoracions com Manuel de Pedrolo, Montserrat Abelló i Maria Aurèlia Capmany. I també s’han triat fragments de temes molt diversos, com els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra, els 200 anys de la publicació de Frankenstein i en homenatge a Quim Monzó, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, entre d’altres. Tot plegat es combinarà amb peces musicals diverses (música clàssica, lírica, pop, jazz…). A més, l’obra de l’artista plàstic Ismael Lozano també pujarà a l’escenari.

L’acte començarà a les 18 h i l’entrada és lliure. Es pot consultar el programa sencer al següent enllaç.