El pròxim dissabte 12 de maig, a les 11 h, la biblioteca et convida al taller-presentació del llibre L’Aran i les paraules màgiques, a càrrec dels seus autors Anna i Víctor Godoy López.

El llibre parla de l’exclusió, la persecució o els prejudicis per raons de religió, procedència, classe social, opció sexual, etc, des del punt de vista de l’Aran, l’infant protagonista.

L’Aran sempre ha sentit dir que les paraules tenen molta força i que són capaces de moure muntanyes, però no ha vist mai que un mot hagi fet un blau o una rascada a algú i tampoc no ha vist mai que el turó de darrere l’escola es bellugui de lloc. A poc a poc, però, anirà descobrint que les paraules són capaces de coses molt més importants: de fer plorar, de fer riure, de fer canviar la manera de veure el món, i, sobretot, de fer feliços els invisibles amb una cosa que tots tenim i que tots podem donar.

L’activitat està adreçada al públic familiar. T’hi esperem!