Durant el mes de juliol et proposem dues activitats d’allò més refrescants:
Dimecres 6 de juliol, a les 18 h. Sala Infantil de la biblioteca
L’hora del conte pren un format més estiuenc amb l’autora santfeliuenca Anna Godoy, que ens presentarà el seu llibre “L’Aran i els regals màgics” i explicarà contes a partir d’alguns dels seus personatges protagonistes. L’activitat, adreçada a nens (acompanyats de les seves famílies), s’amenitzarà amb la participació d’un il·lustrador que dibuixarà el que es vagi narrant. També es farà alguna petita manualitat entorn dels contes.
Us hi esperem!

Dimarts 12 de juliol, a les 19 h. Palau Falguera
Les Tertúlies d’Art de la biblioteca han fet 13 anys al passat mes de juny. Per a aquest juliol et proposem una tema d’allò més fresc, els “Jardins Històrics”, a càrrec de Tècnic Especialista en Jardineria Lluís Abad.

Un jardí històric és, segons la definició de la Carta de Florència (1981), “una composició arquitectònica i vegetal que, des del punt de vista de la història o de l’art, té un interès públic i com a tal està considerat com un monument”. Així doncs, et convidem a una tertúlia amb un tema d’interès històric i artístic per refrescar una tarda d’estiu.