Celebrem el Dia de les Dones
El dimarts 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, i per celebrar-ho, la biblioteca ha programat un seguit d’actes.

[Fotografia Man Ray]

Lectures en Veu Alta: Lectures en clau de dona
8 de març, 11.00 h a la SALA IBÈRIA
Lectura de textos literaris (poemes, fragments de novel·la, narrativa, articles d’opinió, contes breus, …) escrits per autores o bé dedicats a la dona. Podrem escoltar a uns quants lectors que transmetran les paraules d’autores inoblidables com Gabriela Mistral, Maria Mercè Marçal, Clementina Arderiu o Gloria Fuertes, a més de veus noves com la santfeliuenca Jenn Díaz o Elena Medel.

Entrada lliure

Tertúlies d’Art: Les dones del surrealisme
8 de març, 19.00 h al PALAU FALGUERA
A CÀRREC DE: Margarita Pedrol i Anabel López

Dins el marc de les Tertúlies d’Art mensuals, ja fa uns anys que la sessió del mes de març està dedicada a algun tema relacionat amb dones i art. Enguany hem optat pel tema del Surrealisme, moviment d’avantguarda artística del segle XX molt conegut per alguns dels seus famosos integrants com Dalí, Magritte o Buñuel, entre d’altres. La sessió del 8 de març estarà dedicada a la part femenina del moviment artístic, on trobem figures tan interessants com Maruja Mallo, Leonora Carrington, l’escultora Meret Oppenheim o la mexicana Frida Kahlo. Aquesta serà la nostra aportació per tal de donar a conèixer les dones que han conreat diverses disciplines artístiques.

Entrada lliure