El proper dijous 28 de gener a la tarda, la biblioteca tornarà a obrir a la seu provisional. El servei es reprendrà a la Torre del Roser i a un local situat al davant, ubicat al número 13 del carrer Joan XXIII.

Hi ha modificacions en la distribució i els serveis. A la Torre del Roser es farà el préstec i el retorn de documents. A la planta baixa hi ha les seccions de música i cinema, novel·la, els centres d’interès i el servei d’Internet i +. A la 1a planta es troba el fons bibliogràfic de coneixements d’adults i el servei d’Informació.
Al local del carrer Joan XXIII hi ha l’àrea infantil, on es farà únicament el préstec dels documents d’aquesta secció.

Els horaris del servei seran els següents:
Torre del Roser: de dimarts a dissabte, de 10 a 14 h ; i de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 h.
Espai infantil (c/Joan XXIII, 13): de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 h; i dissabtes, només al matí.

Aquí pots consultar més informació.