La Biblioteca Pública de Nova York és pionera d’una iniciativa ben original per tal d’animar els usuaris a participar a les seves xarxes socials i fer recomanacions de lectura de manera divertida i original. La iniciativa, que va començar l’any passat, està tenint molt d’èxit. Fent servir l’etiqueta #BookfaceFriday, es convida els lectors a fer-se fotografies amb la portada d’un llibre, de manera que persona i llibre s’integrin i li donin continuïtat a la fotografia. Després la persona comparteix la imatge a través d’Instagram. Val a dir que algunes de les fotografies destaquen per la seva qualitat artística, i que tothom està cridat a participar.

La biblioteca de Sant Feliu de Llobregat també s’ha afegit a aquesta iniciativa, i cada divendres pugem una imatge al nostre Instagram amb el llibre com a protagonista. Aquí tens dues de les fotografies que hem compartit i que han estat destacades per la seva originalitat a una selecció de fotografies que ha fet la publicació electrònica Verne (El País) i les notícies 3/24 de Catalunyainformació (TV3).
T’animes a participar?

 Clica sobre la imatge per llegir l'article d'on s'extreu

 Clica a sobre de la imatge per llegir l'article d'on s'extreu