Ja pots visitar els apartats especials d’estiu de la Biblioteca Virtual. A l’especial per al públic adult hi ha diverses propostes per gaudir de l’estiu.  Tant si marxes com si et quedes, pots trobar suggeriments i idees que et poden interessar: recomanacions literàries, musicals i de cinema, blogs de viatges, consells de fotografia, recursos per buscar feina i de formació, aplicacions mòbils per aprendre idiomes, etc.
A l’especial del portal Gènius  també  hi trobaràs recomanacions de lectures i propostes d’allò més variades, com receptes de cuina senzilles per fer amb els infants, manualitats, informació sobre les festes que es celebren en aquesta època de l’any i un especial de turisme en família.


Bones vacances i bon estiu!
    Especial estiu adults                                                  Especial estiu infantil