Tenim un nou enllaç al blog de l’escriptora Jenn Díaz, un vincle que l’autora santfeliuenca anomena “Fragmentos de interior”.
Allà pots gaudir llegint fragments de les novel·les que fins ara té publicades. Amb només 27 anys ja té quatre títols en el mercat: Belfondo, El duelo y la fiesta, Mujer sin hijo i Es un decir. En aquest lloc web també pots accedir a algunes de les seves col·laboracions en premsa digital (Catorze.cat), a revistes com Jot Down, i a diaris generalistes com El Periódico. Ens agraden especialment les seccions  “Matrices”, “Exteriores” i “Instrucciones para coger un libro”, on barreja la literatura (poesia, contes, assaig…) i la fotografia d’una manera més que suggeridora.
L’autora va visitar la nostra biblioteca el passat divendres 24 d’abril, va assistir a una sessió del Club de Lectura per parlar d’un dels seus llibres. La trobada va resultar d’allò més enriquidora, doncs va respondre totes les preguntes que se li van formular d’una manera clara i propera. Fins i tot ens va fer una confidència: la seva darrera novel·la, que es publicarà aviat, està escrita en català.
A la biblioteca ens plau contribuir a donar a conèixer una autora com la Jenn Díaz. No només perquè sigui veïna del barri Falguera de Sant Feliu, ni perquè una de les nostres tasques sigui promocionar-la, en formar part de la secció de Col·lecció Local, sinó perquè creiem que serà una escriptora d’aquelles que no s’obliden.