[Fotografia: Vane Ribas]
Aquest matí l’escriptor santfeliuenc Agustí Vilar ha estat distingit amb el premi Roc Boronat de l’ONCE. L’obra premiada és Grans abans d’hora, un recull de relats que narren diversos episodis de la infància i l’adolescència de Llufes Picaflor, un noi de Sant Feliu de Llobregat, que creix caçant llangardaixos i rebent cops dels companys i dels professors de l’escola. El llibre sortirà sota el segell “Ficció Amsterdam”, de l’editorial Ara Llibres, que per primera vegada, publicarà l’obra guanyadora d’aquests guardons. 
El lliurament del premi es farà el dijous 12 de març a les 19.30 h, i tindrà lloc a l’auditori de l’ONCE de Barcelona.
Des de la Biblioteca volem felicitar aquest autor tan habitual a casa nostra, cultura viva i Medalla de la ciutat.

Més informació sobre aquesta notícia al diari digital Fet a Sant Feliu.