Estrenem un enllaç al bloc, un vincle amb l’aquarel·lista santfeliuenc Manel Plana. Aquets pintor esdevé una part indiscutible de la cultura artística de Sant Feliu de Llobregat i s’ha convertit en un col·laborador habitual de la nostra biblioteca.
Ha participat diverses vegades en les Tertúlies d’Art que fem el segon dimarts de cada mes (a les 19h).  A la darrera sessió, la del dimarts 20 de gener, va fer una  magnífica presentació, amb el poeta Agustí Vilar, dels autoretrats dels pintors catalans Ramon Sanvicens i Francesc Gimeno. Dos artistes d’estils molt diferents però amb una temàtica comuna.
Si voleu veure la recopilació de retrats d’aquests pintors que ens presentà Manel Plana, podeu fer-ho en l’apartat “MANEL, pintors que m’interessen” del bloc que avui enllacem. És molt interessant conèixer aquestes obres, ja que moltes d’elles són difícils de descobrir perquè es troben en col·leccions particulars, és a dir, molt disperses i fora de la vista del gran públic. Gràcies a la recopilació de Manel Plana, la Biblioteca Montserrat Roig us dóna accés a aquesta documentació bàsica per conèixer la pintura de dos dels mestres essencials de la pintura catalana del segles XIX i XX.

El proper 17 de febrertornarem a gaudir de la seva presència en una sessió extra de les Tertúlies d’Art que tindrà com a tema “El Sant Feliu de Manel Plana”.