Vols fer el turista? Estàs preparant un viatge? T’agrada conèixer el què hi ha a prop de casa?
Doncs, al Quiosc de la biblioteca trobaràs algunes revistes que et poden interessar.
Si ets dels que els agrada fer escapades a prop de casa o volen conèixer millor el que tenim més a prop, et recomanem Descobrir Catalunya, una revista que t’ofereix informació de rutes, allotjaments, gastronomia, festes i tradicions, activitats culturals, rutes per anar amb nens, passejades o per fer amb bicicleta.

Si ets dels que planegen viatjar més lluny, et recomanem DeViajes –una novetat d’enguany del quiosc– que vol ser una revista útil amb diferents propostes per viatjar per Espanya i la resta del món. També trobaràs Lonely Planet Traveller, per a viatgers curiosos que busquen un enfocament diferent i Viajes National Geographic, amb informació sobre rutes curtes i grans viatges, amb el segell de qualitat d’una de les capçaleres més importants de la premsa internacional.

Si el que t’agrada quan viatges és caminar, pedalar, escalar o remar, et recomanem Aire libre –una altra de les novetats d’enguany–, amb propostes de turisme rural, actiu, de natura, aventura i cultura a Espanya i Europa. També et pot interessar El Mundo de los Pirineos, una publicació sobre els Pirineus, en les seves dues vessants i al llarg dels seus 500 quilòmetres de riquesa natural i humana. A Excursionismetrobaràs informació sobre natura i esports outdoor amb propostes de rutes per terres properes i llunyanes. Si prefereixes “patejar-te” Catalunya, a Gool Natura trobaràs moltes idees.
I si quan tornis vols tenir el millor record de la teva sortida i no et conformes amb una selfie, a la revista Digital Camera trobaràs consells per aconseguir les millors fotos digitals.

Eva Rosas
El Quiosc de la Biblioteca