Si el dissabte 28 de juny visites la 2ª Fira de la Cervesa Artesana de la ciutat et recordem que a la biblioteca pots completar informació sobre la que és, segons algunes fonts, la beguda més antiga i alhora, després de l’aigua i el te, la més popular de totes.

Quines són les cerveses considerades imprescindibles arreu del món? Vols saber de les propietats nutritives que se li atribueixen i els beneficis derivats d’un consum responsable? Quin és el color d’aquest anomenat “pa líquid”? En quina forma i amb quin disseny es presenten els envasos i contenidors dels diferents tipus de cervesa? Saps com s’elabora una cervesa artesana?

Per conèixer aquestes i moltes altres coses, consulta al catàleg la disponibilitat dels materials que disposem i fixa’t en els horaris d’estiu per endur-te’ls en préstec.