T’agrada l’esport? Si t’agrada l’esport, ja sigui perquè el practiques o com a espectador, al Quiosc de la Biblioteca trobaràs una selecció de diaris i revistes que et poden interessar.
Si vols seguir l’actualitat esportiva, L’esportiu i Mundo deportivo t’esperen cada dia a la secció de premsa diària.


Si, en canvi, el que t’agrada és suar, a la secció de revistes trobaràs una selecció de títols que et pot interessar. Plans d’entrenament, consells de nutrició, salut esportiva, calendaris i notícies de competicions, material esportiu, entrevistes a esportistes… Tot això i molt més és el que trobaràs a les revistes esportives.
Els afeccionats a l’esport de moda poden llegir les revistes Runner’s World i Sport life, que també pot interessar als habituals dels fitness i el gimnàs. Per als “matxaques” proposem la revista Triatlón, una de les novetats d’enguany i, per als addictes a les peses, Muscle & Fitness.


Si el que t’agrada és pedalar i pedalar, pots llegir Ciclismo a fondo, per als amants de la bici de carretera, i Bike, per als amants de les tot terreny.
Per als amants de l’esport a l’aire lliure, la seva revista és Oxígeno, amb informacions pràctiques de senderisme, BTT, alpinisme, escalada i altres esports de natura.
Gigantes del basket agradarà als afeccionats a l’esport de la cistella, hi trobaran, sobretot, reportatges i entrevistes per no perdre’s cap detall de les competicions estatals, l’Eurolliga o l’NBA.
I per als sibarites del futbol proposem Panenka, una altra de les novetats d’enguany. Una revista diferent, que parla del que no parlen els altres, del que hi ha darrere dels focus de l’esport rei.


L’últim número de les revistes el pots llegir a la biblioteca i, els números antics, a més, també te’ls pots endur en préstec per llegir-los a casa tranquil·lament.

Eva Rosas
El Quiosc de la Biblioteca