El passat dimarts 6 de maig, a la Biblioteca Montserrat Roig, vam tenir ocasió de gaudir d’una visita molt especial: la de l’escriptor Pep Coll.

Fou una tarda encantadora on els lectors van poder xerrar directament amb un autor del qual s’havien llegit diverses novel·les com El segle de la llum,  L’abominable crim de l’Alsina Graells, Els arbres amics, El salvatge dels Pirineus, Les senyoretes de Lourdes, Nius i Dos taüts negres i dos de blancsL’escriptor, que també ha conreat la narrativa juvenil i infantil (El secret de la moixernera, Empúries, Què farem, què direm?, entre d’altres) i ha fet alguns reculls de llegendes com Quan Judes era fadrí i sa mare festejava i Muntanyes Maleïdes, ha ambientat moltes de les seves novel·les al Pallars, d’on ell és originari.
Pep Coll parlà de la seva obra i de l’ofici d’escriptor, responent les preguntes que se li plantejaven de manera clara, planera i didàctica.
Està clar que a Sant Feliu aquest autor té un bon grapat de groupies.

Anabel López