Des de la Biblioteca volem celebrar aquest dia tan especial i hem preparat una selecció de llibres relacionats amb la llegenda, els llibres i les roses, alguns dels protagonistes de la celebració.
Participa de la festa amb les activitats que amb aquest motiu es fan al nostre municipi i gaudeix d’un passeig per la Plaça de la Vila, que durant tot el dia somple de parades de llibres i roses. Però si cada any et perds entre tants llibres i no tens gaire clar amb quin títol sorprendre o quin tagradarà rebre, taconsellem primer fer una ullada a Quin llibre vols que et regalin?, una selecció feta  per la Xarxa de Biblioteques Municipals, amb algunes propostes de lectura que et poden interessar.
Per als infants també hem fet una tria de llibres relacionats amb la llegenda de Sant Jordi i els llibres, en general, que trobaràs a lentrada de la Sala Infantil. A més, en aquest enllaç pots visitar lespecial de Sant Jordi preparat enguany al portal Gènius, de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Feliç dia de Sant Jordi i bones lectures!