Coincidint amb la III setmana de la Poesia, la Biblioteca Montserrat Roig enceta una nova activitat que s’inclourà dins el seu programa d’habituals. Es tracta de la Trobada Poètica Martí Dot, que s’iniciarà el dijous 20 de març a les 18.30 h. Hem volgut conservat el nom del nostre poeta local Martí Dot en homenatge a la ell i a la tasca de l’antiga Tertúlia Martí Dot, iniciada per la Joana Raspall als anys 80 del segle passat. La moderadora del grup serà Pepa Puigdevall, qui té una llarga experiència en tallers poètics. En cada trobada es debatran diferents aspectes de la poesia i dels poetes, i cada sessió estarà dedicada a diversos autors. La metodologia a  seguir serà senzilla i participativa i, per inscriure’s, només cal comunicar-ho al personal de la biblioteca. 

Si t’agrada la poesia, no pots faltar a aquesta cita a la biblioteca el tercer dijous de cada mes.