Dins del marc de l’Any Raspall, tenim al vestíbul de la biblioteca i fins el 26 d’abril l’exposició itinerant Escaleta de versos: Joana Raspall graó a graó, preparada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, i formada per sis banderoles que abasten la vida i obra de la Joana Raspall, que l’1 de juliol de 2013 fa 100 anys.
L’exposició s’estructura en els següents graons:
  • Primer graó: la infantesa
  • Segon graó: de professió, bibliotecària
  • Tercer graó: de vocació, escriptora
  • Quart graó: les primeres obres
  • Cinquè graó: la poesia
  • Sisè graó: 100 anys
Si voleu veure imatges de la inauguració de l’exposició el passat dilluns 8 d’abril, us remetem a la pàgina del fetasantfeliu.cat.

No deixeu passar aquesta oportunitat de gaudir d’una exposició de qualitat que sintetiza meravellosament la vida i obra d’aquesta autora local. Per a tenir més informació sobre l’autora preparada per la biblioteca cliqueu aquí.