Divendres 22 de març a les 19 h. hi ha la trobada del Club de lectura per parlar de la novel·la “No hay que morir dos veces” de Francisco González Ledesma.
Francisco González Ledesma és un escriptor i periodista nascut a Barcelona el 1927. La seva producció novel·lística es centra en el gènere policíac, dins el qual ha creat el personatge del comissari Ricardo Méndez. La novel·la “No hay que morir dos veces” va ser publicada el 2009 i forma part de la sèrie d’aquest comissari. González Ledesma ha guanyat diversos premis, entre ells el Planeta de 1984 per “Crónica sentimental en rojo”
A la biblioteca actualment tenim onze novel·les de l’escriptor sota el seu nom, dues més escrites sota el pseudònim d’Enrique Moriel, el llibre autobiogràfic “Historia de mis calles” i un estudi sobre les novel·les policíaques d’ell i de Lorenzo Silva. Si voleu conèixer exactament quins títols tenim consulteu el catàleg.
A partir de divendres ja podreu recollir el vostre exemplar del llibre “El curiós incident del gos a mitjanit” de Mark Haddon per al següent club de lectura, que tindrà lloc el 26 d’abril a les 19 h.