Dijous 8 de novembre a les 18.30 h la psicòloga i naturòpata Eva Díaz presentarà el seu llibre Nutrición física-mental y emocional (Editorial La Plana) a la Torre del Roser (al costat de la biblioteca).
Al llibre l’autora ens mostra, de manera clara i senzilla, però rigorosa, la relació existent entre nutrició i salut psicològica i mental. Ens aporta una visió global dels trastorns psicològics més comuns en els nostres dies: depressió, ansietat, estrès, dèficit d’atenció i hiperactivitat, transtorns de l’alimentació i altres.
Ens proposa com fer-los front mitjançant diferents recursos com ara l’alimentació, suplements nutricionals, plantes medicinals, oligoelements, homeopatia i flors de Bach. Descriu al detall recursos eficaços, que tan sols ens pot oferir la natura, per a equilibrar les nostres emocions i potenciar la nostra ment.