S’han obert les convocatòries del Premi de Poesia Martí Dot i del Concurs de Relats Breus per a Dones “Joana Raspall”.
El Premi de Poesia Martí Dot, que organitza l’Ajuntament, està adreçat a joves poetes i poeteses menors de 30 anys. Per participar-hi cal presentar un recull de poemes originals i inèdits, escrits en català, en quantitat suficient per integrar un volum, aproximadament uns 300 versos. El guanyador o guanyadora rebrà 1.000 euros i la seva obra es publicarà a la col·lecció de poesia de Viena Edicions. El termini per presentar els reculls poètics finalitza el 28 de setembre.

Al Concurs de Relats Breus per a Dones “Joana Raspall”, organitzat pel Casal de la Dona, s’hi poden presentar dones majors de 16 anys. Els relats poden ser en català o castellà i la temàtica és lliure, tot i que el jurat valorarà, a més de la qualitat de les obres, la utilització d’un llenguatge no sexista i allunyat dels estereotips masculins i femenins tradicionals. S’atorgaran diversos premis de 200, 100 i 50 euros Les obres es poden presentar fins el 15 de setembre al Casal de la Dona (Vidal i Ribas, 23-25, despatx n.2) o a la secretaria de l’Ateneu Santfeliuenc (Vidal i Ribas, 23-25).
Us animem a participar-hi!