Dimecres 28 de març a les 19 h
“El club del llibre” amb David Castillo
a la planta baixa de la Torre del Roser (al costat de la biblioteca)


Aquesta tarda, “El club del llibre” ens portarà al poeta David Castillo a la biblioteca. Si vols conèixer de prop un dels poetes contemporanis catalans més destacats no et pots perdre aquesta cita.

El club del llibre” és un cicle de xerrades que acosta escriptors i lectors, organitzat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i promogut per l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies amb la col·laboració de diverses editorials. “El club del llibre” té lloc a diferents biblioteques centrals comarcals i pretén, a més, ser una trobada de diferents clubs de lectura de la zona amb els autors, per poder intercanviar impressions i preguntes. Hi participen diversos autors de renom com Ramon Solsona, Care Santos i Jordi Puntí, entre d’altres.
David Castillo ens parlarà del darrer llibre de poesia que ha publicat: Doble zero. La xerrada s’emmarca també en la II Setmana de Poesia de Sant Feliu de Llobregat i comptarà, a més, amb la participació de la Tertúlia Literària Martí Dot de Sant Feliu, Tertúlies poètiques: coneguem els mestres de la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi, Grup de la biblioteca Joan Margarit de Sant Just Desvern i Club de lectura de la biblioteca Beat Domènec Castellet d’Esparreguera.

David Castillo (Barcelona, 1961) és un dels dinamitzadors de la cultura catalana des dels anys vuitanta. Dirigeix el suplement cultural del diari Avui des del 1989 i ha coordinat i dirigit altres capçaleres. Té premis d’acció cívica per la seva feina a diversos barris de Barcelona. Va ser fundador de la Setmana de Poesia i ha dirigit altres cicles. Ha publicat les novel·les El cel de l’infern (1999), Premi Crexells, i No miris enrere (2002), Premi Sant Jordi. Entre altres, els seus reculls poètics comprenen La muntanya russa (1992), Tenebra (1994), Game Over (1997), Premi Carles Riba, El pont de Mühlberg (2000), Menta i altres poemes (2005) i Esquena nua (2005). Ha publicat El llibre dels mals catalans (2010), novel·la en vers sobre els anys del tripartit. Darrerament ha publicat la novel·la El mar de la tranquil·litat (2010) i el poemari Doble zero (2011). Aquesta xerrada es realitza amb la col·laboració de l’Editorial Proa.