Un mestre ens ha deixat

Ha mort el pintor, escultor i teòric de l’art Antoni Tàpies als 88 anys. L’artista va aconseguir crear un estil propi dins de l’art d’avantguarda del segle XX, combinant la tradició i la innovació dins d’un estil abstracte i ple de simbolisme. El seu estil era matèric per l’ús d’elements de deixalla, però molt espiritual perquè va transcendir el suport de l’obra per aprofundir en la condició humana.A la biblioteca pots trobar els llibres sobre l’artista “ABeCeDari Tàpies” de Barral i Altet, Xavier, “Antoni Tàpies : o el dau modern de Versalles” de Tharrats i Vidal, Joan Josep, “Bon dia, senyor Tàpies!” de Comella, Àngels, “Tàpies” de Cirlot, Juan-Eduardo, “Tàpies : el artista en su taller” de Barañano, Kosme María de, “Tàpies : obra completai “Tàpies : pintura matèrica” de Tàpies, Antoni.

Pots cercar més informació a la web de la Fundació Tàpies:
En gest de dol, la Fundació Antoni Tàpies romandrà de portes obertes dos dies (dimarts 7, de les 15 h a les 21 h; i dimecres 8, de les 9 h a les 21 h), per tal de facilitar a la ciutadania l’accés lliure a la Fundació, on hi haurà obra exposada de l’artista, i posarà un llibre de condol a disposició de qui vulgui deixar el seu testimoni.