Aquest divendres 8 d’abril a les 18 h a la Torre del Roser, l’editorial El Cep i la Nansa et convida a la presentació del nou poemari infantil:
El meu món de poesia
de Joana Raspall

La Joana ens regala novament un munt de poemes fantàstics per a la canalla. El llibre és una de les novetats de Sant Jordi i aquest divendres gaudiràs de l’estrena del DVD amb poesies animades i recitades per l’autora.
 

Participaran en l’acte:
Lourdes Borrell, alcaldesa de Sant Feliu de Llobregat
Joana Raspall, autora del poemari
Pere Cabaret, il·lustrador del llibre
Cesca Mestres, editora

El novembre passat la nostra biblioteca conjuntament amb moltes de les escoles de Sant Feliu vam participar en el Novembre poètic: homenatge a la Joana Raspall, tot un èxit de participació amb unes 60 biblioteques i escoles de tot Catalunya. Consulta més informació sobre la nostra poetessa local Joana Raspall.