Per si no tens prou amb un volum d’una novel·la… aquí tens una guia de les trilogies i les sèries més conegudes dels diferents gèneres novel·lístics: aventures, ciència ficció, terror, fantàstiques, històriques, policíaques, romàntiques…

Per anar fent boca, et recomanem una sèrie de terror molt actual: 

Bruja mala nunca muere de Kim Harrison

Totes les criatures de la nit es reuneixen al barri quan es fa fosc per divertir-se, amagar-se, alimentar-se… Els vampirs són els reis de la nit en un món on domina la llei del més fort. El treball de la Rachel Morgan és precisament mantenir a ratlla aquest perillós món. Cazadora de recompenses i bruixa de gran atractiu sexual i caràcter, Rachel els atrapa vius, morts… o no morts.
Kim Harrison és una de les autores nordamericanes imprescindibles del gènere romàntic paranormal i és una de les més venudes a Estats Units juntament amb Stephenie Meyer. Bruja mala nunca muere és el primer llibre de la sèrie de la bruixa Rachel Morgan i ja té dos volums més per continuar amb aquesta fascinant història. Guanyadora dels premis Romantic Times y PEARL a la millor novel·la, Bruja mala nunca muere és una revolcada divertidíssima per el món sobrenatural de la mà d’una protagonista molt bruixa. Els llibres els trobaràs en castellà a la biblioteca. Consulta els llibres disponibles d’aquesta sèrie.