Avui divendres 28 de gener a les 19.30 h s’inaugura l’exposició Pintures i Escultures de l’artista Fèlix Lozano al Palau Falguera. Aquesta mostra es podrà veure fins al 20 de febrer en el següent horari:

de dijous a dissabtes de 18 a 20 h
diumenges i festius d’11 a 14 h

Fèlix Lozano, en els seus inicis a Sant Feliu, se centra en els olis sobre tela que més tard determinaran la seva futura obra pictòrica. Formes i colors són el cor de la seva essència expressiva, combinant cromatisme amb figures al·legòriques.

Com una continua inquietud per descobrir nous suports, l’obra pictòrica que ens presenta està realitzada en polipropilè combinant tècniques mixtes.

Actualment, Fèlix Lozano viu a Vespella de Gaià i dedica gran part del seu temps a l’elaboració de peces escultòriques fonamentades en les eines del camp recuperades i reciclades en les seves obres.

A l’entrada de la biblioteca i com a part de l’exposició, també pots veure durant aquest dies que dura la mostra i en horari de la biblioteca, la figura i làmpara d’una dona llegint que és una de les escultures de l’artista. Clica per veure més informació sobre l’exposició.