La sal de la vida és una novel·la alegre, plena de somriures, jocs, reis, reines i asos, que ens recorda que tot és encara possible. La història comença quan Simone, Garance i Lola, tres germans que ja han crescut, s’escapen d’una boda familiar molt aburrida per anar a trobar-se amb el germà petit en un vell castell. Deixant enrera els seus marits, esposes, fills, divorcis, problemes, tristeses i preocupacions, robaran el seu últim dia d’infància a la vida. La sal de la vida és un homenatge als germans, companys de jocs d’infantesa.
Anna Gavalda és una escriptora i periodista francesa que va néixer el 1970 a Boulogne-Billancourt (París). L’any 1999, amb la publicació de M’agradaria que algú m’esperés en algun lloc, una col·lecció de relats que va guanyar el premi Grand Prix RTL-Lire 2000. La seva primera novel·la, L’estimava, va ser la seva consagració a nivell internacional. Actualment, és una de les escriptores franceses més llegides i els seus llibres s’han traduït a més de trenta llengües. A més d’escriure novel·les, col·labora amb la revista Elle.
A la biblioteca pots reservar aquesta novel·la o pots trobar també altres llibres d’aquesta autora.