Durant tot aquest mes d’octubre es poden veure, al vestíbul de la biblioteca, els dibuixos finalistes i guanyadors del XIII Concurs de dibuix Escola i Seguretat Viària que organitza la Policia Local de Sant Feliu.

Aquest concurs, en el que hi han participat escolars de 6è de primària de Sant Feliu, s’emmarca en el programa d’educació viària que porta a terme la Policia Local. L’objectiu del programa és aprendre nocions i normes de seguretat vial i, sobretot, fomentar les actituds preventives davant situacions reals que els infants es poden trobar en el seu entorn més pròxim.

El concurs pretén que els escolars plasmin en els dibuixos la seva idea de millora de la ciutat i de com es poden prevenir accidents relacionats amb la via pública i els mitjans de transport. En aquesta edició, els participants s’han centrat especialment en la bicicleta i en la manera com han de circular per la ciutat amb aquest mitjà de transport sostenible. El que valora el jurat d’aquest concurs no és tant la tècnica com les idees que transmeten els dibuixos sobre la temàtica de l’educació i la conscienciació viària.

Dibuix guanyador d’Emma Bohórquez Navarro del CEIP Joaquim Monmany