Divendres 29 d’octubre a les 19.30 h
club de lectura amb
Elegia per un americà de Siri Hustvedt

D’una autora clàssica a una de contemporània, de Jane Austen a Siri Hustvedt. Ja pots passar a recollir la novel·la per la biblioteca, està disponible en català i en castella. T’hi esperem el 29 d’octubre a la sala d’actes de la Torre del Roser i no t’oblidis de fer-li una ullada a la guia de recomanacions que et fem des del club.

L’AUTORA

Novel·lista, assagista i poetessa, Siri Hustvedt va néixer el 19 de febrer de 1955 a Northfield, Minnesota (Estats Units) de pares noruecs.

Ha publicat diversos assajos sobre art i literatura, reculls de contes, un llibre de poemes i quatre novel·les. La seva tercera novel·la Todo cuanto amé (What I loved), publicada l’any 2003, va suposar la seva consagració internacional. Viu a Brooklyn amb el seu marit l’escriptor Paul Auster.

LA NOVEL·LA

Reprenent l’angoixa soterrada de les seves obres anteriors, l’autora explora els secrets que marquen les vides d’Erik Davidsen i la seva germana Inga. Tot just després de la mort del seu pare, a través dels diaris que va escriure, els dos germans van descobrint històries que ell havia mantingut amagades.

Angoixant i en moments pertorbadora, aquesta és una gran novel·la que s’emmarca en la tradició literària nord-americana i que explora amb profunditat la solitud de l’individu, el desmembrament de la família i el desamor.