Olive Kitteridge de Elizabeth Strout

Guardonada amb el premi Pulitzer 2009 i el premi Llibreters 2010. Olive Kitteridge és una novel·la que comença descrivint els paisatges i la vida aparentment tranquil·la dels habitants d’un poblet de Maine per anar descobrint mica en mica les altres parts més fosques de la condició humana.

L’Olive Kitteridge és una mestra d’escola jubilada que tot aprofundint en el sentit de la vida i en el coneixement de si mateixa, observa en la proximitat i en la distància els canvis, petits i grans, els tràngols dolorosos i les alegries més íntimes dels habitants del petit poblet on ha viscut trenta anys de la seva vida.

Elizabeth Strout va néixer a Portland, Maine, l’any 1956. Va estudiar Dret i Gerontologia. És autora de diverses novel·les, entre les quals destaquen el bestseller Abide with me i Amy and Isabelle, que va ser finalista dels premis PEN/Faulkner i Orange 2000. Les seves històries curtes han estat publicades a nombroses revistes de prestigi, com ara The New Yorker i The New York Times. Actualment viu a Nova York i col·labora en el Màster d’Escriptura Creativa de la Queens University de Charlotte, a Carolina del Nord.

Recorda que pots reservar-lo si el llibre està en préstec i pots consultar també altres llibres de l’autora a través del catàleg de la biblioteca.