Divendres 28 de maig a les 19.30 h
club de lectura amb
Les ànimes grises de Philippe Claudel

Ja pots passar per la biblioteca per recollir la novel·la, la pots llegir en català i en castellà. I no t’oblidis de fer-li una ullada a la guia de recomanacions del club.

L’AUTOR

Philippe Claudel (1962) és professor de literatura, escriptor i guionista de cinema i televisió. Gran admirador de Simenon i del Jean Giono de la postguerra, va publicar el seu primer llibre, Mouse l’oubli, quan tenia trenta-set anys. Posteriorment ha publicat J’abandonne, Petites mécaniques, Les ànimes grises, La néta del senyor Linh i L’informe de Brodeck.

El 2008 va dirigir i escriure la pel·lícula Hace mucho que te quiero.

Font: wikipedia.

LA NOVEL·LA

Hivern de 1917. Som en una petita ciutat francesa on els homes cauen un per un al ritme dels obusos llançats contra la terra cremada. Mentre ressonen els canons, una nena de deu anys és assassinada…

Fidel a si mateix, Philippe Claudel no cessa en la seva recerca de la veritat explorant l’home i les seves relacions amb la vida, la mort i els altres. És un narrador que embruixa per les seves immersions psicològiques subtils i obscures del fons de cada ésser.

Les ànimes grises va guanyar el prestigiós premi Renadout (2003) i el premi de les lectores de la revista Elle (2004) i va ser escollit “Llibre de l’any 2003” per les llibreries franceses i la revista Lire. A Catalunya, també va ser finalista al Premi Llibreter (2005).