El crit del peresós de Sam Savage

Sam Savage, un escriptor nordamericà nascut a Carolina del Sud al 1940, ha aconseguit un èxit internacional amb la seva primera novel·la Firmin. Després de l’entranyable història del ratolí Firmin que deixa de menjar-se les pàgines dels llibres per començar a interessar-se per la lectura i la literatura, l’autor torna amb una nova novel·la sobre la literatura. A El crit del peresós el protagonista és un editor d’una revista literària que no funciona, assetjat de deutes, i que viu de la gestió dels lloguers d’un edifici que amenaça ruina. Una història divertida, a vegades hilarant, feta de les reflexions d’aquest excèntric personatge i de l’intercanvi epistolar que realitza amb llogaters, creditors, exparelles i escriptors de segona que pretenen publicar en una revista que resulta ser de tercera. Un retrat tragicòmic del món de la literatura i dels seus personatges.

Si vols, pots reservar aquest llibre a través del catàleg.