Crisi?

Què és? Com afrontar-la? La biblioteca t’ofereix un munt de recursos que poden ser del teu interès per a aquests temps de crisi:

Serveis gratuïts

Un espai per gaudir de la cultura, participar en activitats, buscar i trobar informació, navegar per internet, trobar recursos per estudiar o cercar feina…
I si encara no tens el carnet de la biblioteca, fes-te’l clicant aquí, és gratuït!

Descomptes amb el carnet

Amb el teu carnet de biblioteca podràs gaudir de descomptes a les entrades de museus, teatres, cinemes, descomptes en la compra de llibres i discos… Per a més informació fes clic aquí.

Les millors webs i consells per estaviar

Aquí tens una selecció de webs que et poden ajudar a afrontar el temps de crisi que estem vivint a la societat actual: amb consells per estalviar, explicacions senzilles de la crisi econòmica i financera d’aquest any, principals ajuts i subvencions econòmics establerts per les administracions…

Treu-li suc al catàleg

El Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona permet identificar la informació que es pot trobar a les biblioteques de la Xarxa. Pots buscar informació i títols concrets sobre la crisi fent una cerca per matèria, fes clic aquí per saber-ne més.

Recomanacions de lectura

Et presentem diferents recomanacions de llibres que tot just han arribat a les biblioteques per tenir en compte en aquest periode de crisi! Si no està a la nostra biblioteca pots demanar-lo a travès del servei de préstec interbibliotecari, només et costarà 1,20€.

A més a més, del 12 al 19 de març a l’entrada de la biblioteca trobaràs una petita selecció de títols que et poden interessar si vols saber més sobre la crisi, si vols estalviar…

Novetats a la biblioteca


Clica aquí
per veure les novetats que han arribat la darrera setmana a la nostra biblioteca. I recorda que també et pots decarregar les guies de novetats de novel·la, revistes i de la sala infantil.