La biblioteca Montserrat Roig és un servei públic i gratuït que t’ofereix préstec de llibres, música, pel·lícules i revistes; premsa diària; activitats culturals i de formació; accés a Internet i tot tipus de serveis d’informació.

La biblioteca és un equipament de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat que forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona.

Està ubicada en un dels edificis més emblemàtics de Sant Feliu de Llobregat, pel que fa a l’arquitectura moderna. Inaugurada l’abril de 1993, es tracta d’una obra dels reconeguts arquitectes Albert Viaplana i Helio Piñón. Porta el nom de l’escriptora i periodista Montserrat Roig, desapareguda un any i mig abans, i compta amb un fons especial sobre ella.

El 10 de juny de 2017 s’inaugurà la remodelació de l’equipament. L’edifici inicial tenia una superfície útil de 1.250 m2 i amb els treballs de reforma, a càrrec de Pere Santamaria, s’ha aconseguit augmentar la superfície útil de la biblioteca fins a 2.115 m2 sense modificar la volumetria de l’edifici.

Les millores han permès incorporar tres nous espais diferenciats que poden funcionar independentment de la resta de l’edifici i fora d’horari de la biblioteca: una sala d’actes, un espai multimèdia i un espai de suport. Així mateix s’ha incorporat el serveis d’autopréstec i retorn de documents automatitzata, basats en la tecnologia RFID que permet més autonomia als usuaris a l’hora d’agafar i retornar els documents.

L’equipament ofereix un fons d’uns 39.000 documents, entre els quals hi ha uns 31.000 llibres, 8.000 documents audiovisuals i 127 subscripcions a diaris i revistes. Està oberta al públic 42.30 hores a la setmana.

Plaça Montserrat Roig 1-3
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel. 93 685 01 86

HIVERN
Matí: de dimarts a dissabte de 10 a 14 h
Tarda: de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h
ESTIU (Del 26 de juny al 10 de setembre, ambdós inclosos)
De dilluns a dijous de 15.30 a 21 h
Divendres de 9.30 a 14:30 h

texto

texto

texto